Werken bij

Oproepkrachten Stichting KDV De Kleine Prins

Voor onze kinderdagverblijf Stichting KDV De Kleine Prins zijn wij op zoek naar flexibele invalkrachten.

Bedrijfsprofiel

De Kleine Prins is een kleinschalig kinderdagverblijf gelegen in de Gouden Reaal in Amsterdam. We zijn gehuisvest in een voormalig schoolgebouw met ruime, lichte en sfeervolle groepsruimtes. De Kleine Prins bestaat uit twee horizontale groepen, een babygroep en een peutergroep die beiden uitkomen op de zeer ruime tuin.

Functie omschrijving

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen bij De Kleine Prins. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van De kleine Prins en besteedt persoonlijke aandacht aan kinderen en ouders. Daarnaast werk je in een leuk en hecht team.

Profiel kandidaat

Ben je flexibel, ondernemend en enthousiast? En stimuleer je kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, waarbij je je  inleeft in het kind en kennis hebt van de ontwikkelingsfases van een kind? En heb je een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband? En heb je daarnaast een relevante afgeronde opleiding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren

Indien je geïnteresseerd bent in de functie van oproepkracht nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Madelien de Regt op telefoonnummer 020-4209253 of via de mail info@kdv-de-kleine-prins.nl.